STERAD

Aktuálne akcie AKTUÁLNE AKCIE

Kúpeľňové radiátory Thermal Trend, P.M.H.



         cenník


Výhody:


Nevýhody:


Môj osobný názor:      
      Kúpeľňové (rebríkové) radiátory sa stali neoddeliteľnou súčasťou takmer každej kúpeľne. Okrem funkcie vykurovania ponúkajú aj možnosť zavesenia, resp.sušenia uterákov. Treba si však uvedomiť, že tepelný výkon kúpeľňového radiátora v mnohých prípadoch nepostačuje pre vykúrenie väčšej kúpeľne na požadovanú teplotu obzlvášť, ak sú na radiátore zavesené vlhké uteráky, a preto sa doporučuje nainštalovať v kúpelni aj podlahové kúrenie, ktoré dodá
chýbajúci tepelný výkon a zároveň zvýši komfort bývania.

Na sklade držíme tieto typy a rozmery kúpeľňových radiátorov:

   - Thermal-trend

   - P.M.H.


Charakteristika:

      Kúpeľňové radiátory sú určené na vykurovanie kúpeľní, WC, chodieb, kuchýň a zároveň slúžia na sušenie uterákov, kuchynských utierok a iných textílií, ktoré môžete na radiátor zavesiť. Môžu sa zapojiť do vykurovacích sústav v individuálnej (rodinný dom) alebo aj hromadnej bytovej výstavbe, kde sa bežne používa upravená voda alebo iné teplonosné médium s maximálnou pracovnou teplotou 100°C s núteným alebo samotiažnym obehom s pracovným pretlakom 1,0 MPa.

      Kúpeľnové radiátory je možné osadiť aj priamovykurovacou elektrickou špirálou a s použitím špeciálnej armetúry s 1-bodovým napojením je možné ich prevádzkovať vo vykurovacej sústave (v zime) alebo aj samostane (v lete). Každý radiátor je dodávaný s kotviviacou sadou a na stenu sa uchytáva pomocou štyroch držiakov (iba typ K 450/730, K 600/730, K 450/950, K 600/940 a K 450/1290 má tri držiaky). Kotviace sady obsahujú všetok potrebný materiál (príslušné držiaky, hmoždinky, skrutky s podložkami a sadu na odvzdušnenie). K radiátorom, ktoré sú vyrobené v inej farbe ako bielej (RAL 9003), dodávame štandardne kovové držiaky v rovnakom odtieni ako je radiátor.

      Bližšie technické informácie nájdete na stránkach výrobcu: